Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور خواستار تأمین هزینه‌های انرژی مراکز توانبخشی از محل هدفمندی یارانه‌ها شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سعید سعدآبادی  گفت: با توجه به فرارسیدن فصل سرما، سازمان بهزیستی کشور با همکاری وزارت بهداشت، اقدام به توزیع واکسن آنفولاانزا در میان مراکز شبانه روزی اعم از سالمندان، معلولین ذهنی، جسمی و بیماران روانی مزمن کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این واکسن در سراسر کشور توزیع شده و خوشبختانه با این اقدام، تا حدودی دغدغه مدیران مراکز از ابتلای مددجویان خود به بیماری آنفلوانزا کاهش یافته است.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور  با اشاره به توزیع واکسن‌ها در مراکز شبانه روزی معلولان و سالمندان اظهارکرد: واکسن‌ها تنها به مددجویان حاضر در مراکز شبانه روزی اختصاص یافته و بدون شک اگر برای مددجویان مراکز روزانه نیز این واکسن اختصاص می‌یافت، کمک بزرگی به معلولان و سالمندان بود.

سعدآبادی ادامه داد: در حال حاضر فعالیت مراکز روزانه بیشتر به صورت آنلاین است اما با توجه به وضعیت حساس معلولان و سالمندان، افرادی که در خانه خود زندگی می‌کنند نیز با تزریق این واکسن می‌توانستند خطر ابتلای کمتری را داشته باشند.

وی خواستار ارایه کمک‌های مجدد سازمان بهزیستی کشور به مراکز توانبخشی شد و تصریح کرد: با توجه به اینکه شاهد شیوع موج سوم بیماری کرونا در کشور هستیم، درخواست ما این است که سازمان بهزیستی کشور بار دیگر یارانه ویژه ای را برای تهیه اقلام بهداشتی برای مراکز اختصاص دهد.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور  افزود: پیش از این سازمان بهزیستی طی 2 مرحله کمک‌هایی را به مراکز سراسر کشور داشت و این کمک‌های نقدی و غیر نقدی در جلوگیری از ابتلای مددجویان به بیماری کرونا بسیار تاثیر گذار است.

سعدآبادی با اشاره به اختصاص بخشی از کمک‌های سازمان بهزیستی به بحث درمان مددجویان خاطرنشان کرد: در صورتی که مددجوی معلول و یا سالمندی مبتلا به بیماری کرونا شود، مراکز میتوانند بخشی از هزینه‌های مددجوی خودد را از طریق مبالغ دریافتی تحت عنوان یارانه از سازمان بهزیستی دریافت کنند و این کمک می‌تواند بخشی از هزینه‌های توانجویان را تأمین کند.

وی تصریح کرد: بدون شک کمک‌های قبلی سازمان بهزیستی برای پیشگیری از بیماری کرونا در مراکز تحت نظر سازمان بهزیستی بسیار تاثیر گذار بوده و از این بابت باید از مسئولان سازمان بهزیستی تقدیر کرد.

مدیرعامل انجمن عالی مراکز توانبخشی غیردولتی معلولین کشور  با ارایه پیشنهادی مبنی بر اختصاص مبالغی ویژه به مراکز نگهداری از سالمندان و معلولان برای تأمین هزینه‌های مرتبط با انرژی اذعان کرد: با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما، مصرف انرژی در مراکز شبانه روزی غیر دولتی سازمان بهزیستی افزایش یافته و پیشنهاد می‌شود از محل هدفمندی یارانه‌ها، یارانه ویژه‌ای برای تأمین هزینه انرژی مراکز اختصاص پیدا کند.

سعدآبادی تأکید کرد: همچنین مسئولان وزارت نیرو و وزارت نفت می‌توانند هزینه‌های مرتبط با انرژی مراکز شبانه روزی غیر دولتی را رایگان کرده و یا برای این مراکز تخفیف حداکثری را لحاظ کنند. درخواست ما از سازمان بهزیستی این است که این موضوعات را با کمک انجمن عالی مراکز توانبخشی غیر دولتی پیگیری کرده تا شاهد نتایج مناسبی در این رابطه باشیم.

راه‌اندازی سامانه دانشجویان تحت پوشش بهزیستیگزارش/ "تحریم دارو" درد مضاعف مراکز نگهداری معلولان ذهنی و بیماران روانی + تصاویر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی مراکز شبانه روزی سازمان بهزیستی بیماری کرونا انرژی مراکز تأمین هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۷۵۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد