Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - حمیدرضا علیزاده گفت: در کاشت حلزون، اولویت با کودکان و یا افرادی است که از نظر کمیسیون پزشکی یا کمیسیون تشخیص معلولیت، دارای نقایص شنوایی کمتری بوده و کاشت حلزون برای آن‌ها به معنای احیای دستگاه شنوایی می‌باشد.

به گفته او مرجع تشخیص استحقاق دریافت پروتز یا اولویت آن با هیئت امنای ارزی است، بهزیستی پس از این تشخیص و بعد از اینکه مددجو جراحی لازم را انجام داد و فاکتور‌ها را ارائه کرد بر اساس اولویت‌بندی و به تناسب اعتبارات موجود، یارانه‌ای را به این فرد اختصاص می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: علاوه بر کاشت حلزون، به تعمیر و ترمیم قطعات آن نیز یارانه تعلق می‌گیرد که بخشی از یارانه‌های بهزیستی به قطعات و بخشی به جراحی کاشت تعلق می‌گیرد.

بیشتر بخوانید

بیش از ۱۵ هزار نابینا تحت پوشش بهزیستی خراسان رضوی



علیزاده گفت: ۲۰ مددجوی پشت نوبت کاشت حلزون در خراسان رضوی هستند، کاشت حلزون از ابتدا تا انتها در صورتی که با ارز آزاد و توسط مددجو صورت گیرد حدود ۳۰ میلیون تومان هزینه دارد.

 غربالگری شنوایی نوزادان که توسط معاونت پیشگیری این نهاد انجام می‌شود یک برنامه‌ی مهم و حیاتی برای کودکان است اگر خانواده‌ها در این برنامه مشارکت فعال داشته باشند و زمینه‌های همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز فراهم باشد به طور قطع، ورودی در این بخش نخواهیم داشت و جلو بسیاری از ناشنوایی‌ها و کم شنوایی‌ها گرفته خواهد شد.

انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاشت حلزون غربالگری شنوایی بهزیستی خراسان رضوی کاشت حلزون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد

نماینده شهرستان بروجن در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری گفت: در توزیع اعتبارات شهرستانی باید همه شهرهای تابعه شهرستان بروجن مورد توجه قرار گیرد.

عبدالله صفیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان این‌که در توزیع اعتبارات شهرستانی باید همه شهرهای تابعه شهرستان بروجن مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: فرهنگسرای شهر گندمان در سال ۱۳۸۸ کلنگ‌زنی، در سال ۹۰ شروع به کار کرده است و تنها حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، و امروز تکمیل و بهره‌برداری این پروژه نیازمند تخصیص اعتبار است.

وی گفت: اختصاص اعتبار هفت میلیارد تومانی جهت هم‌سطح و دو بانده شدن ورودی شهر گندمان و تخصیص بودجه‌ای جداگانه جهت استقرار بازار بانوان شهر سفیددشت باید در دستور کار قرار گیرد.

نماینده شهرستان بروجن در شورای اسلامی چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار به منظور رفیوژ بلوارامام رضا (ع) شهر فرادنبه، تاکید کرد: این محور، جاده اصلی و شاهراه شمال به جنوب است و روشنایی آن ضروری است.

صفیان ادامه داد: اجرای فاز دوم پارکینگ وسایل نقلیه شهر نقنه، آرامستان نقنه، تکمیل فاضلاب شهر فرادنبه، احداث ساختمان دادگاه بخش بلداجی و ایجاد سالن در مجاورت آرامستان جدید شهر بلداجی از اولویت مطالبات مردم شهرستان بروجن است.

کد خبر 750859

دیگر خبرها

  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳؛ تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک؟
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • خرید بیش از ۱۷۰۰۰۰۰ تن کالا در طرح فجرانه کالابرگ/ این طرح ادامه پیدا می‌کند؟
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند